Rondax System kvalitetssäkrar att ingångna avtal utförs enligt arbetsorder, uppdrag eller överenskommelse. Vårt system registrerar logistik och position inomhus med datum och tid helt automatiskt samt säkerställer
att avtalat uppdrag genomförs och får betalt därefter. Allt kan redovisas i en journal som bilaga till faktura, avtal eller lönespecifikation om så efterfrågas.

 

Bakgrund
Jag upptäckte en brist i kedjan mellan beställt och genomfört avtal. Redan 1995 insåg jag att problemet fanns och jag tog fram den helautomatiska GPS baserade digitala fordons journalen, Exylog / Plus (som faktiskt finns kvar på marknaden än i dag) men som ägs av Sepab Fordonsprodukter i Sollentuna idag.
När jag tog timeout från företagandet och började jobba inom säkerhetsbranschen , kunde jag inte undgå det faktum att det fanns hål i kvalitetssäkringen av utfört arbete, och insåg att det är illa i den branschen
också. Jag insåg att jag satt på lösningen med erfarenhet av mina tidigare projekt och tog fram en testprototyp för att verifiera mina tankar och idee´r
Denna tekniska lösning har lett mig från säkerhetsbranschen, till hemtjänst och vidare till hotellbranschen där vi är idag med vårat efterfrågade system. Vår bedömning är att hotellbranschen är den snabbaste vägen till en potentiell marknad.

 

Konkurrenskraft
Vår produkt avlastar, förenklar och ersätter hanteringen av digitala stämpelur med automatisering, eftersom det manuella förfarandet inte fungerar till 100%. Detta leder till onödiga konflikter eller osämja som tar tid, energi och onödiga kostnader i ett företag. Dessutom får förutom arbetsgivaren, även den anställde ett kvitto på sin närvaro och den faktiska övertid som i många fall utförs med obetald tid.
Vårat system går inte att manipulera. Våra konkurrenter har inte vad vi har, och har svårt att konkurrera med oss. Deras system är manuella. Våra är automatiska och icke manuella. Vårat system går att använda globalt på alla marknader där man vill ha en säker kvalitets och säkerhets plattform som inte går att manipulera. Vårat system installeras billigt och snabbt inom 15 sekunder.

Vill du veta mer, så dra iväg ett meddelande eller mejla till jimmy@equaleinvest.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *